lost password link not working

Home Forums User Registration lost password link not working

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  BillMo 3 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #19372

    rmoeller39
    Participant

    Hi I recently updated my theme and I think that may have been what caused the lost-password link not to work. It now goes to a 404 error page. Is there a way to fix this? I love the plugin!

    #19395

    rumesh38
    Moderator

    Hi there,

    It seems odd! Please go to Dashboard > Settings > Permalinks and just click Save changes without changing any value. Sometimes after some changes, the permalinks need to be refreshed.
    Let us know if you still have a problem.

    Thanks & Regards,
    WPEverest Support Team.

    #20563

    BillMo
    Participant

    Hello,

    I have the same problem on my website. I don’t know why, but the link “Lost your password?” doesn’t work any more. I have cheked the permalinks.
    You can see directly here : https://www.realitevirtuelle.com/login/

    Thanks for your help

    #20672

    rumesh38
    Moderator

    Hi there,

    I think you have WooCommerce Plugin installed. We have some conflict with the permalink of WooCommerce. To solve this issue, please change my account page to our my account page of WooCommerce. You can find that option under WooCommerce > Settings > Advanced > My Account.
    Hope this helps.

    Thanks & Regards,
    WPEverest Support Team.

    #20688

    BillMo
    Participant

    YES ! It works again ! Thank you very much rumesh !

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.