Can't send form

Home Forums User Registration Can't send form

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  sanjeev3 1 year, 5 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #2388

    nienes
    Participant

    Hi,

    Thank you for this great plugin! Unfortunately I can’t get this plugin to work. Everything works fine, untill I click the send-button. The page is refreshing, but not redirecting, and I get no conformation message / conformation mail. Also the data is not visible in the users area.

    I tried to deactivate my plugins, deactivate the jqueryplugins, cleanup the wordpress database; but non of it helps.

    I also tried to remove the plugin en reinstall it, but with no results. The settings, though, were still there. Maybe I could delete them in the database and try a new install? Maybe you could tell me in which databasetable(s) the settings will be stored?

    Or maybe you have an other idea 🙂

    Thank you!

    #2397

    sanjeev3
    Member

    Hello @nienes,

    If you could share your site url with registration form, we will look into the issue before deactivating or deleting all data from database. Though you can remove all associated data from plugin by adding constant true === UR_REMOVE_ALL_DATA in your wp-config.php file. Also, If you want to have a clean wordpress setup you can reset all data which includes posts/pages with any reset plugin. But, It would be better if you share your site url to let us look before taking this action.

    Best Regards,
    WPEverest Support
    Sanjeev Aryal

    #2399

    nienes
    Participant

    Hi @sanjeev3,

    Thank you for your reply. It’s very appreciated.
    I tried to add the UR_REMOVE[…] in wp-config.php and then deactivated and removed the plugin. But when I re-installed the plugin, the data is still there.

    So maybe you could look at the issue I have 🙂
    Hereby the link to the form. The rest of the pages is in maintenance mode. If you need access to more pages, please let me know.

    #2401

    sanjeev3
    Member

    Hello @nienes,

    Looks like some plugin files(js) are missing. We may need further more information to dig into the issue. Please contact us from here: http://www.wpeverest.com/contact. Thanks!

    #2436

    nienes
    Participant

    Hi @sanjeev3,

    I have some good news. The plugin is working now!
    I build a template from scratch and forgot to add the wp_footer();
    Oops! Stupid mistake.

    I already contact you from the contactform, but it is not necessary anymore 🙂

    Thank you for the good work.
    Nienes

    #2437

    sanjeev3
    Member

    Glad to know that. Also, if you have few minutes to spare we really appreciate your review to the plugin. https://wordpress.org/support/plugin/user-registration/reviews/?filter=5

    Thanks!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.